Als geen ander ken ik alle uithoeken van relaties en heb ik alle dynamieken onderzocht.
In het diepste donker heb ik de spelonken van mijn ziel gezien en ervaren. Op de hoogste pieken van totale euforie heb ik diepe gelukzaligheid gevoeld. Wat een reis…, je gunt het iedereen en je gunt het niemand!

Mijn eigen paradoxale levenspad, al het werk dat ik in mezelf heb gedaan in combinatie met de vele opleidingen die ik heb doorlopen, maakt dat ik met jou kan meekijken, oordeelvrij kan meevoelen en een stukje met je mee kan lopen. Ik heb hierin van mijn diepste pijn, mijn gift gemaakt. Dit is waarom ik mocht ervaren wat er te ervaren viel; de volheid en de leegte, de gelukzaligheid en het verdriet, de bindingsangst en de verlatingsangst, de nabijheid en de overgave, de pijn en het geluk.

Relaties bieden een rijke voedingsbodem voor persoonlijke ontwikkeling, ze zijn de grootste spiegels om te worden wie we in essentie zijn; autonoom, authentiek, vrij en bovenal in verbinding vanuit je eigen waarachtigheid. Een leven lang ontdekken, ervaren en ont-moeten om uiteindelijk in liefdevolle verbinding met onszelf te komen waar we allemaal zo diep naar verlangen.

Herken je je hierin?
•  Heb je het gevoel dat je vastloopt en niet volledig jezelf kunt zijn binnen je relatie?
•  Heb je het idee dat je jezelf aanpast, weggeeft, energie verliest binnen je  relatie?
•  Heb je het idee dat je heel hard moet werken voor de liefde?
•  Heb je de angst om verlaten te worden? Of de angst om je te binden?
•  Heb je het gevoel en de overtuiging om überhaupt niet meer te willen beginnen aan een relatie gezien je eerdere teleurstellende ervaringen ?

 


Wat je krijgt is zicht op jouw pijn en verlangen en hoe jij daar contact mee kunt maken, in eerste instantie in jouzelf en daarmee met jouw (toekomstige) partner. Waar je zicht krijgt en ervaring opdoet in hoe jij jouw diepste verlangen kan en mag leven. Dat jij jezelf gaat herwaarderen en liefhebben omdat je gaat voelen en ervaren dat jij het bent op wie je hebt gewacht.

Ik werk op basis van jouw/jullie behoefte en kijk mee in waar jij/jullie zijn. Alle werkvormen die daarbij helpend zijn, zet ik in om jou/jullie verder te helpen. Dit kan door gebruik te maken van  gesprekken, meditaties, opstellingen en lichaamswerk.

Voel je je aangesproken, getriggerd of geïnspireerd? Voel je welkom om contact op te nemen!
Praktische informatie:

Duur: 1 uur tot 1,5 uur per sessie

Tijdstip: Op afspraak

Locatie: Lindestraat 3, 3812 MS, Amersfoort

Investering live sessie : € 110,-  per uur (Excl.BTW)

Investering online sessie: € 90,- per uur (Excl.BTW)

"Wat ik heb ervaren tijdens onze relatie sessie met jou Tabitha, is thuiskomen in mijn eigen centrum; de liefde voor mezelf als heilige basis.
De warme steun en begeleiding van jou maakte dat het moeiteloos ging om me hieraan over te geven.
Het heelde het pijnlijke gebied van afgescheidenheid en bracht me naar een diepere verbindingslaag met mijn partner.
Ik voel dat ik zachtheid in mijn hart durf toe te laten en het verdriet van mezelf voorbij te zijn gegaan kan laten smelten.
Om zo te mogen groeien in liefde, voor ieders Zelf en samen, is een pracht geschenk, waar ik groots mee ben."

-- Ludy

"Wat ik in de sessies bij jou ervaar is een unieke combinatie van oprechte warmte, doorleefde deskundigheid en helder aanvoelen van waar de situatie om vraagt. Het creëert voor mij een veilige bedding waarin mijn pijn aan het licht mag komen en mijn vertrouwen groeit in het/mijn leven. Steeds weer toont zich de beweging naar meer ontspanning, zachtheid en heelheid. Ik ben je dankbaar dat je een stukje met me meeloopt op deze weg."
-- Lisette

← Terug