* Ben je op zoek naar inzicht in je kwaliteiten?
* Ervaar je terugkerende levensvragen?
* Wil je relaties (privé of werk) verhelderen en verbeteren?
* Verlang je naar rust en balans?

Deelnemen aan een familieopstelling kan onverwachte inzichten geven in levensvragen. Onze familie van herkomst is van grote invloed op ons leven. Hoe groot die invloed is, daar zijn we ons vaak niet van bewust.
Soms ligt het antwoord op een levensvraag niet volledig bij jezelf, maar spelen specifieke gebeurtenissen in het gezin of de familie van herkomst een belangrijke rol. Het kan zijn dat de gevolgen hiervan al generaties lang worden overgedragen. Ervaar je moeite met het beantwoorden van je levensvraag? Dan kan het zijn dat je onbewust de last draagt van een familielid. Je liefdevol losmaken van verborgen, belemmerende invloeden in de familie, dat is waar het bij familieopstellingen om draait.

Het opstellingenwerk gaat ervan uit dat alles met al het andere verbonden is. De bekendste vorm van het opstellingenwerk zijn de familieopstellingen, ontdekt door Bert Hellinger.

Met een familieopstelling proberen we meestal heling te vinden voor de vraagsteller, zodat deze beter gaat functioneren.

Wees zo welkom!Praktische informatie:

Data:
Op aanvraag

Locatie:
Bloemendaalsebinnenpoort 7
3811GD Amersfoort.

Jouw investering:
Vraagsteller € 125,-

Jouw investering online:
Vraagsteller € 120,-


← Terug