In deze transformerende tijd zoeken we hoe we relaties, werk, opvoeding, samenwerking vorm kunnen geven. Loop je daar in vast of heb je een sterk verlangen naar thuiskomen bij jezelf?

Het gaat er om dat we weer contact maken met onze essentie. Dat we ons gaan realiseren wie we ten diepste zijn. Dat we allemaal unieke manifestaties zijn van dezelfde universele bron. Daarin is het belangrijk dat we gaan onderscheiden en herinneren wat we hebben aangeleerd (persoonlijkheid) en dat wat altijd onveranderlijk aanwezig is (jouw Essentie).

Tijdens individuele sessies wordt in een veilige context gewerkt. Ik werk vanuit het idee dat ieder mens heel en compleet is. Door te “zien” wat zich in het moment aandient, volg ik de stroom die je naar nieuwe inzichten en ervaringen leidt. Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van een breed aanbod van werkvormen zoals opstellingen, lichaamswerk, gesprekken, zelfonderzoek en geleide meditatie.

 Praktische informatie:

Duur: 1 uur tot 1,5 uur per sessie

Tijdstip: Op afspraak

Locatie: Lindestraat 3, 3812 MS Amersfoort (in overleg)

Investering live sessie: € 90,-per uur. Een live sessie duurt een 1 uur tot 1,5 uur. (exclusief BTW) voor particulieren. Worden de kosten vergoed door de werkgever, dan volgt een offerte op maat.

Onlinesessies via Zoom: € 85-  per uur (excl.BTW)

Traject vier online sessies: € 300,-(excl.BTW)

"De intelligente lockdown; mijn sabbatical veranderde ineens is een staat van werkloosheid. Mijn rotsvast vertrouwen dat er een mooie baan op mijn pad zou komen veranderde op slag in een angst om nooit meer passend werk te vinden.Tabitha heeft mij door deze leerzame periode heen geloodst. Iedere week verscheen zij op mijn computerscherm en bleek haar invoelend vermogen, haar luisterend oor, haar kennis/advies ook online goed te combineren met oefeningen als meditaties. Mijn grootste uitdaging is te kunnen zijn in het “niet weten”. Stapje voor stapje lukte mij dat steeds beter. Daar waar voor mijn gevoel de hele wereld stil stond vond ik het vertrouwen in mijn levenspad terug. Toen ik de angst los kon laten kwam de baan die precies bij mij past. Ik bedank nog iedere dag mijn engelen dat Tabitha in deze bijzondere periode op mijn pad kwam. Tijdens onze sessies creëerde zij een sfeer waarin ik mij welkom voelde en ik gemakkelijk over mijn diepste gevoelens kon praten. Dank je wel lieve Tabitha. Ik heb er in mijn herinnering een engel bij."
-- Rian

"Samen met Tabitha heb ik geleerd om verbinding met mijzelf te zoeken, de oorsprong van een gevoel na te gaan en vertrouwen te hebben dat alles zich als vanzelfsprekend ontvouwt.
Tabitha was hierbij een hele fijne begeleider omdat zij mij de kracht gaf niet terug te deinzen, omdat zij mij volledig ziet en omdat zij eerlijk en oprecht kan zijn.
Hoewel er vele thema’s voorbij zijn gekomen, zijn we bij de kern gebleven, en heb ik een belangrijke stap kunnen zetten door te beginnen bij de basis, bedankt Tabitha!"

-- Lesse

← Terug