Tabitha Zijlstra

Over Tabitha

Ik omschrijf mijzelf als “een Verbindende Ontwikkelaar”

Dit komt tot uiting in meerdere gebieden. Ik vind het belangrijk mijzelf te blijven ontwikkelen, op persoonlijk, emotioneel, lichamelijk en spiritueel gebied.

Met zachte hand en zonder oordeel begeleid ik mensen naar pijnlijke delen in zichzelf. In een liefdevolle aanwezigheid kan pijn namelijk helen en transformeren, zodat je weer extra in contact komt met de (zelf)Liefde die je bent. Vanuit de stilte die ik telkens op zoek kan ik mijn kwaliteiten als heldervoelendheid,  compassie, zorgvuldige afstemming, bewustzijn en het doorgeven van mijn opgebouwde levenswijsheid inzetten in het contact met jou.

Ik hou van eerlijk liefdevol contact in waarheid.

Mijn droom is om een bijdrage te mogen leveren aan het tot bloei laten komen van kwaliteiten van mensen, opdat wij met elkaar vanuit het hoogste perspectief mogen leven en werken.

Mijn achtergrond is verpleegkundige (HBO-V) in de psychiatrie en verslavingszorg sinds 1998, zowel als uitvoerende als leidinggevende.
Sinds 2011 ben ik mijn passie voor het begeleiden van mensen vorm gaan geven door het geven van trainingen en individuele begeleiding.
Vanaf mijn twintigste ben ik mij actief bezig gaan houden met mijn persoonlijke ontwikkeling en zelfrealisatie. Dit is voor mij een doorlopend proces. Ik heb hier vele trainingen en opleidingen in gevolgd waaronder de opleiding NLP, Systemisch werken en transformatie Coaching en de opleiding Relatiebegeleiding bij Klaske de Vries
Ik heb veel ervaring op het gebied van emotioneel lichaamswerk, opstellingenwerk, sjamanisme, tantra en zelfonderzoek.
Door mijn ontmoetingen met inspirerende leermeesters, heb ik een heldere kijk ontwikkeld op groei mogelijkheden en essentiële kwaliteiten in mensen.

“Als je het perspectief van waaruit je kijkt verandert, veranderen de dingen waar je naar kijkt” (N.D Walsh)


← Terug


© 2024 Tabitha Zijlstra

Privacy -en CookieverklaringUp ↑