Tabitha Zijlstra

Huis Van Oorsprong

De langste weg begint bij de eerste stap..

Onze grote droom is om een plek te creëren waar meerdere mensen hun kwaliteiten aan kunnen bieden. En wij in gezamenlijkheid een groot Welkom en grote verscheidenheid aan aanbod willen bieden. De juiste plek daarvoor wil ons nog vinden.

En ondertussen zetten wij stappen om onze gekoesterde droom alvast te starten deze lente en zomer in het mooie Koetshuis in Driebergen en dit willen we graag samen met jou!

We willen graag de lente en de zomer vieren in al haar kleuren en daarvoor hebben we een prachtig gevarieerd programma gemaakt met verschillende smaken voor iedereen.

Het Huis van Oorsprong is een plek om samen te komen. Samen te Zijn. Te verbinden en te groeien. Een plek met een groots Welkom voor iedereen.
Een plek om stil te zijn, te dansen, te voelen, te ervaren, te lachen en te huilen.
Een plek om gehoord en gezien te worden. In de diepste kern en daarbuiten. In alles dat we gaan worden en alles dat we ooit waren. Om het leven te vieren in alle facetten van mens Zijn. Terwijl we ons en elkaar steeds mogen herinneren aan wie we ten diepste Zijn.

We willen “Huis van Oorsprong” maken tot een broedplaats van beweging, stilte, diep samenzijn. Een herberg voor zielsverwanten, gevers en ontvangers en Voeldieren, bewegingsmensen en hartewezens. Mensen die net als wij onze vrije stroom willen volgen, die verstaan dat leven creatie is en levenskunstenaar willen zijn in dat wat op deze plek mag ontstaan

Het thema dat wij aanbieden is Thuiskomen.
Hiervoor hebben wij een rijk en gevarieerd aanbod ontwikkeld.

️Zie de verschillende mogelijkheden in de agenda

Je bent zo welkom.
Kom precies zoals je bent

Vanuit een bewegen, het leven vieren en ervaren, in een welkom aan alles dat wil ontstaan.
Samen
Onderweg
In hartgedragen bewustzijn.

Harte groet
Caroline & Tabitha


← Terug


© 2024 Tabitha Zijlstra

Privacy -en CookieverklaringUp ↑