Een dag voor vrouwen waarin we met elkaar samen mogen zijn in een ruimte waarin alles welkom is, waarin jij welkom bent precies zoals je bent in dat moment.

Een dag waarin je je eigen bron weer mag gaan voelen en mag gaan aannemen wie je ten diepste bent. En dat is alleen mogelijk als we ook bereid zijn om onze vreugde en onze pijn te voelen. De pijn die we in dit leven hebben op gedaan, maar ook de pijn die we met ons meedragen uit vorige generaties. En dat wat we bereid zijn om in onszelf aan te kijken en de pijn en de vreugde ervan te doorvoelen. Dit is helend voor onszelf, voor de ander en voor het grotere geheel.

We mogen zakken in onszelf, in ons hart, in ons bekken. Daar huist onze wijsheid. En van daaruit verbinden we ons met elkaar. En mogen we samen zijn en ons herinneren wat we als vrouwen hebben bij te dragen aan de wereld, vanuit het Thuis zijn in onszelf.

We mogen genieten, voluit leven, expressie geven aan onze sensualiteit en seksualiteit, aan ons grote hart. Onze diepste pijnen, onze grootste verlangen, onze grootste angsten

 

Door een ruimte te creëren waarin alles welkom is en we daarin samen mogen zijn ontstaat er heling. Kunnen we onszelf helen, maar bieden we ook ruimte om te helen aan elkaar. In een ruimte van vertrouwen, van wijsheid, van liefde van waarheid van aandachtigheid in het moment. We mogen weer samen komen, echt verbinden. Voorbij jaloezie, voorbij afgunst, voorbij manipulatie, voorbij afgescheidenheid.

 


En plek om jezelf weer te herinneren, je eigen dromen en verlangens weer te voelen en te ervaren.
En om van daaruit weer een stap te zetten, de wereld in, waarin we ons verbonden weten met elkaar. Met ons vrouw zijn. En weten dat we gedragen worden door elkaar maar ook door iets dat groter is dan wij. We mogen weer rusten bij elkaar. Het leven vieren in als zijn facetten. Wel zelf maar niet alleen. Omdat we ons gedragen weten in zusterschap.

We tillen elkaar op, maken elkaar groter. We herinneren elkaar aan onze eigen heelheid.

Onze kwaliteit hierin is om een bedding te bieden vanuit onze wijsheid en grote hart en diepe weten en een grote liefde voor bewustzijn.

We zullen deze dag werken met het thema “onze baarmoeder”, door middel van zelfonderzoek, een opstelling werken we deze dag toe naar een krachtig transformerend ritueel “the rite of the womb”.

 
Praktische informatie:

Jouw investering voor deze bijzondere dag is 144 euro inclusief btw.

Datum: 6 mei 2023

Locatie: Het koetshuis, Hoofdstraat 260 Driebergen

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur.

Facilitators: Caroline Leferink en Tabitha Zijlstra

Koffie/Thee en de lunch worden verzorgd op deze dag.


← Terug