Thuiskomen in relaties

Als geen ander kennen wij alle uithoeken van relaties en hebben we alle dynamieken onderzocht.
In het diepste donker hebben we de spelonken van onze ziel gezien en ervaren. Op de hoogste pieken van totale euforie hebben we diepe gelukzaligheid gevoeld. Wat een reis…

Ons eigen paradoxale levenspad, al het werk dat wij in onszelf heb gedaan in combinatie met de vele opleidingen die we hebben doorlopen, maakt dat wij met jou mee kunnen kijken, oordeelvrij kunnen meevoelen en een stukje met je mee kunnen lopen. Wij hebben hierin van onze diepste pijn, onze gift gemaakt. Dit is waarom we mochten ervaren wat er te ervaren viel; de volheid en de leegte, de gelukzaligheid en het verdriet, de bindingsangst en de verlatingsangst, de nabijheid en de overgave, de pijn en het geluk.

Relaties bieden een rijke voedingsbodem voor persoonlijke ontwikkeling, ze zijn de grootste spiegels om te worden wie we in essentie zijn; autonoom, authentiek, vrij en bovenal in verbinding vanuit je eigen waarachtigheid. Een leven lang ontdekken, ervaren en ont-moeten om uiteindelijk in liefdevolle verbinding met onszelf te komen waar we allemaal zo diep naar verlangen.

Herken je je hierin?
•  Heb je het gevoel dat je vastloopt en niet volledig jezelf kunt zijn binnen je relatie?
•  Heb je het idee dat je jezelf aanpast, weggeeft, energie verliest binnen je  relatie?
•  Heb je het idee dat je heel hard moet werken voor de liefde?
•  Heb je de angst om verlaten te worden? Of de angst om je te binden?
•  Heb je het gevoel en de overtuiging om überhaupt niet meer te willen beginnen aan een relatie gezien je eerdere teleurstellende ervaringen ?

 


Wat je krijgt is zicht op jouw pijn en verlangen en hoe jij daar contact mee kunt maken, in eerste instantie in jouzelf en daarmee met jouw (toekomstige) partner. Waar je zicht krijgt en ervaring opdoet in hoe jij jouw diepste verlangen kan en mag leven. Dat jij jezelf gaat herwaarderen en liefhebben omdat je gaat voelen en ervaren dat jij het bent op wie je hebt gewacht.

Wij werken op basis van jouw/jullie behoefte en kijken mee in waar jij/jullie zijn. Alle werkvormen die daarbij helpend zijn, zet ik in om jou/jullie verder te helpen. Dit kan door gebruik te maken van  proceswerk, delen, contactoefeningen, meditaties, opstellingen en lichaamswerk.

Voel je je aangesproken, getriggerd of geïnspireerd? Voel je welkom.
Praktische informatie:

Je investering voor deze verdiepende en rijke tweedaagse is 288 euro inclusief btw.

Data: 7 en 8 juli 2023

Locatie: Koetshuis, Hoofdstraat 260 Driebergen

Tijd: 10.00 tot 17.00 uur.

Facilitators: Tabitha Zijlstra en Caroline Leferink

Wij verzorgen koffie/thee/fruit/lekkers. De lunch mag je zelf meenemen.


← Terug