Relaties in deze Nieuwe Tijd.

Een intensieve, inspirerende 4 daagse training, gedurende 1 dag per maand waarin je zicht krijgt op jouw pijn en verlangen en hoe jij daar contact mee kunt maken, in eerste instantie in jouzelf en daarmee ook met jouw partner. Waar je zicht krijgt en ervaring op doet in hoe jij jouw diepste verlangen kan en mag leven. Dat jij jezelf gaat herwaarderen en liefhebben omdat je gaat voelen en ervaren dat jij het bent op wie je hebt gewacht. En dan blijkt dat het cliché “je mag eerst Jezelf gelukkig maken en daarmee een ander”, als logisch gevolg ineens waar te zijn.

Herken je je hierin?

• Heb je het gevoel dat je vastloopt en niet volledig jezelf kunt zijn binnen je relatie?
• Heb je het idee dat je jezelf aanpast, weggeeft, energie verliest binnen je relatie?
• Heb je het idee dat je heel hard moet werken voor de liefde?
• Heb je de angst om verlaten te worden? Of de angst om je te binden?

In het diepste donker heb ik de spelonken van mijn ziel gezien en ervaren. Op de hoogste pieken van totale euforie heb ik diepe gelukzaligheid gevoeld. Wat een reis……., je gunt het iedereen en je gunt het niemand!

 


Ik kan voelen hoe mijn eigen gang door het leven en verschillende relaties mij ervaringsdeskundige hebben gemaakt. Het heeft mijn roeping wakker gemaakt om juist in het gebied van ‘Relaties in deze tijd’ een bijdrage te leveren.

Relaties bieden een rijke voedingsbodem voor persoonlijke ontwikkeling.
Ze zijn de grootse spiegels om te worden wie we in essentie zijn: autonoom, authentiek, vrij en bovenal in verbinding vanuit je eigen waarachtigheid. Een leven lang ontdekken, ervaren en ont-moeten om uiteindelijk in liefdevolle verbinding met onszelf te komen waar we allemaal zo diep naar verlangen.

We zullen gebruik maken van verschillende werkvormen zoals; meditaties, opstellingen, lichaamswerk en zelfonderzoek in een veilige groep met maximaal 5 stellen. Ook het kunnen delen en helen met en aan elkaar is een grote kracht in deze training.

Voel je je aangesproken, getriggerd of geïnspireerd? Ik word er blij van om met jou/jullie mee te mogen kijken.
Gaan we elkaar ontmoeten?
Praktische informatie:

4 daagse training gedurende 1 dag per maand op vrijdagen
Data: 17 december 2021, 14 januari, 18 februari, 25 maart 2022

Locatie:
Koetshuis
Hoofdstraat 260
3972LL Driebergen

Jullie investering:
€ 885,- (exc.BTW) per stel

We werken met een kleine groep van maximaal 10 personen. ( 5 stellen)

 


← Terug